Mancarica de ardei copti cu vinete

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 8295 vizualizari

 

este dupa reteta lui miha,foarte buna un fel de zacusca rapida

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 500 g ardei rosu
  • 500 g vinete
  • 3 rosii
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 3 dinti de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ardei copti cu vinete:

Se curata ceapa si se caleste in putin ulei apoi se pun rosiile (le-am oparit putin si am luat jos pieleita )apoi le-am taiat marunt si am pus si pasta de tomate.

Ardeiul si vinetele le-am copt pe plita:

Se curata vinetele si se toaca ,la fel si ardeii i-am  lasat cu sare `putin acoperiti apoi i-am curatat de piele si i-am tocat.

Vinetele si ardei tocati se pun peste ceapa si rosii si se lasa sa fierba putin impreuna ,se potrivesc de sare si piper,iar la final se pune usturoi pisat si patrunjel verde (patrunjel  eu nu am pus)

Se serveste pe paine sau ca si o garnitara,este ceva gen zacusca foarte buna si gustoasa iar pt zilele de post este super buna

Multumesc Miha de reteta

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ardei copti cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de vinete